Nu är det bara.....

att ivänta julafton, alla klapparna är fixade, granen klädd och maten inhandlad. Vi kommer att ha två julklappsutdelningar först på Onsdag och sedan på självaste julafton. Onsdagen firar vi med den nybildade lilla familjen här hemma ( han som är minst och inte vet vad julklappar är har fått flest paket). Helgen har farit fram i 200 knyck känns det som, igår var vi till IKEA en sväng och fixade det sista till tvättstugan och lördagen spenderade vi så stan. Det enda som saknas är något nytt i garderoben måste fixa det på något sätt( färdtjänst får jag knappast)

Hundarna tycker att vi har varit tråkiga bara en snabb runda i skogen i helgen och inte blir det någon skog i dag heller ( har kör förbud).

Nu ska jag ta tag i hemmet och sedan blir det en promenad i nysnön.
Ha det
//C

Nu ska jag.....

ta mig i kragen och börja blogga, för det var väldigt länge sedan sist. Här har det hänt lite saker sen sist. Viktor är godkänd i spåret samt att vi ha gått två rörliga med 1or i resultat. Leia har sprungit några vänstervarv med fin kritik.

Annat som har hänt:

Tvättstugan är äntligen färdig den blev riktigt nice, svart golv vita väggar och röda dörrar och lådor.
Igår var det min tur att bli renoverad det var dax att opa min hand, tanken är att jag ska kunna vrida den ett par grader, hopas att det funkar. Så nu knapras det alla sorters piller mot smärta( jag är lite lullig och inte så snabb i tanken just nu) men det får gå ändå. Imorgon är det träff med sjukgymnasten för att få ett träningsprogram, jag har tjuvstartat, och det gör ont. Idag har det fotats julkort med varierat resultat ett nytt försök sker ikväll.

Det blev ett kort inlägg men nu måste jag gå och vila en stund.
Ha det
//C

RSS 2.0