Veckan började....

bra med sköna promenader, Wille besök och sol. Men denna dag började i moll, Leia löper inne på dag 11 inget konstigt i säg, förutom att V är jätte KÄR det är inget problem heller, dom lever på var sin sida på grindarna. Men det jobbiga är att Zeb fick en jätte kramp idag, först trodde jag att det var V som försökte komma över grinden till L, men så var det inte utan dunsen jag hörde var Z som ramlar ur soffan och legade och krampade på golvet. Det var riktigt jobbigt att se, han återhämtade sig hyfsatt fort men var jätte trött. Han har haft små hyss för sig under vintern men inte så stora hyss, nu är jag ganska säker på att han har epilepsi. Ska boka en tid till vet för konsultation.

Ha det
//C  

Viktor 2år idag.


Idag har vi...

fått en hel del gjort, startade morgonen med att kolla på en film som vi inte orkade se igår kväll. Jag som har svindel blev lite lätt illamåeende förutom det så var den ganska bra. Sedan började vi att byta tyget på soffan och vips så  blev den som ny. Som om inte det vore nog så packade vi in alla hundar och drog till kallax för kollektiv rastning föret var varierat ömson snö men mest lera, sand och vatten. Men det var 4 glada och skitiga hundar som vi fick med oss hem. G släppte av oss hemma för att fara och hämta båten(det börjar vara dax för fix) hon ska visst i vattnet till midsommar. Jusst nu känns det långt borta.

Veckan som kommer ska jag spendera några dagar tillsammans med vitaminpillret Wille, hans mamma ska jobba, ska även försöka hinna iväg på en föreläsning på torsdag. Nu sak jag fortsätta att vara flitig.

Ha det
//C 


Idag har....

det tränats, vi började med att irra runt på storsand, föret var riktigt bra fick även turen att träna möte med annan hund och Leia skötte sig riktigt bra. Har hon bara något att bära så bryr hon sig inte, vi passerar det andra ekipaget (som skulle åt samma håll som vi) så dom hamnade bakom oss och det var inte några problem för Leia hon travade glatt med mig och Viktor. Våran träning fortsatte på en grusparkering det blev lite smått och gott för dem båda. Hoppas att vädret är lika bra imorgon så vi kan träna vidare(vi är lite ringrostiga). Jag hann även in på en butik och införskaffa nya skor, det börjar bli varmt i kängor.

Nä, nu är det bara att köra dammsugare och ta en dans med skurmoppen.

Ha det
//C

Det är ingen......

ide att klaga på vädret, det är bara att gilla läget fast det betyder stampade jordgolv. Dammsugaren och skurhinken har fått flytta ut från sina gömmor och fungerar nu som nån sorts instalation i hallen. Det bär lite emot att gå ut med hundarna jusst nu men vad har man för alternativ (galon overall?). Jusst nu håller rally räkan Leia på att få lära sig att man inte ska äta upp den mat som en av de andra hundarna har lämnat i skålen( hon går som katten runt het gröt).  Viktor skulle inte komma på tanken att knycka från en annan skål, och han är väldigt mat intresserad.

 Idag har vi varit på snabbvisit till piteå ( jo, det gick väldans fort hos doktor knä). När jag stod i kön på mottagningen så råkade jag höra hur hon i luckan pratade med damen före mig om en viss doktor( det råkade vara han jag går hos) hon i luckan berömde han och sa att han var den bästa, tanten före mig hade bara lovord att säga om honom. Vart vill jag då komma, jo jag hoppas nu på att han kan fixa till mitt knä så man kan röra sig någolunda normalt, det börjar ju dra ihop sig för viltspår.

Ihelgen hoppas jag på sol så bilen kan få en ordentlig vårstädning både på in sidan och utsidan( kan säkert sticka ett par sockar av allt hår).

Ha en skön helg
//C


Nu är det gjort.....

hundarna har äntligen fått ett välbehövligt bad, nu luktar det inte vårdike om dom nu luktar dom gott. Men det lär väl inte hålla i sig så länge. Leia's filosofi nu är ju sktitgare desto roligare. Hon har hittat ett dike där det brukar vara fåglar och bada, resten kan ni nog räkna ut. Påsken var lugn och skön men det saknades en sol, den visade sig på söndagen så då bar det av ut till skogen sedan hem och fixa till ute på gården. Resten av denna vecka blir vi på hemma plan förutom på Fredag då blir det ett besök till Piteå.

Ha det bra
//C

RSS 2.0