Nu är ....

julen avklarad med allt vad det innebär, mat, Tv, film och promenader. Julafton var lugn, Joch M var här det blev mat, Tv och spel. J stod för efterrätten en saffranstårta med apelsingrädde och bär, den var jätte god.

Nu när barnen är stora minns man med skräckblandad förtjusning hur det var när dom var små, julen firades med hela tjocka släkten. Det kryllade av barn i ungefär samma ålder som var lika förväntansfulla och otåliga för att inte tala om alla stora säckar med klappar och ännu större säckar med papper och kartonger.
För små barn måste nog julafton vara årets längsta dag(även för vissa lite älder barn)

------------------

Igår gjorde vi en tripp till IKEA tillsammans med J och M. Dom skulle inhandla en Tv-möbel för min del blev det, det vanliga ljus i olika storlekar några ljuslycktor nya gardinstänger slant åxå ned i vagnen.

Idag har det blivit ett besök i skogen tillsammans med J och Birk, föret var inte det bästa men hundarna hade skoj och snöigast och blötast var naturligtvis Viktor. Nu ska jag kolla lite på Luleås match fixa middag och sedan ett besök till Sundebybona för att se de nya möblerna på plats.
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0