En helg fylld av

aktiviteter för mig och Viktor, det började på Fredag med ett besök på klubben. Vi tränade med visselpipan i skogen medan J och A körde lydnadsträning. På lördag bar det av till skogarna kring Ersnäs för sökträning. Viktor fick valla ruta, men det blev ingen sökövning för hans del, vi tränade ligg och med lösrulle med varierande resultat.

Söndag upp tidigt för att tillsammans med C och Stella åka till "missen" Marie knl Hjortronlandet hade ordnat med två instruktörer från Malå. När hela gänget var sammlat så körde vi lite inkallning, ruta mm. Efter en god lunch och efterrätt var det dax för ringträning. Viktor och jag har en del att träna på så vi vet vad vi gör ( snart är det dax ). Det var trötta och nöjda valpar och förare som kom hem på söndagkväll.
Min plan för Måndag vat att ha en vilodag men det hade inte Viktor, han började med att idka byteshandel sko mot belöning redan till frukost för att sedan jaga dammsugare. Det fanns bara en sak att göra hjärngympa. Ikväll är det valpkurs med uppletende på schemat.
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0