TVÅ HUNDRA MIL......

Ihelgen har vi varit på utställning tillsammans med ett glatt gäng som bestod av 5 st med två ben och 8 st med fyra ben. Vi startade färden mot Högbo på fredagen med ett stopp i Sundsvall i en liten etta för att vila oss lite. Trångt? nja, det blev inte så mycket golvyta kvar att gå på när vi fixat till våra "sängar" men det funkade. Klockan ringde alldeles för tidigt på Lördagsmorgonen (det blev ca 3 timmars sömn). När hundarna var matade och rastade bar det av mot Högbo och Springerklubbens Club show. Det var där Leia gjorde sin debut i utställningsringen och vilken debut det blev, dom var 12 st i valpklass 1  och Leia blev bästa tikvalp med HP och BIM. Det hade inte kunna börja bättre. När Högbo var avklarad styrde vi mot Köping, dom stora hundarna skulle fortsätta att tävla på söndag och det med fina resultat och rosetter. Nu ville vi fira helgens resultat, vi for in till stan för att hitta en restaurang, det blev god grekisk mat (tyvärr inget bubbel).

Mätta och belåtna styrde vi norrut klockan 5 på Måndagsmorgonen var vi hemma, det blev 200 mil som avverkats i helgen. Hundarna har snällt sovit i sina burar, med avbrott för mat och toa besök, var lite orolig att Leia inte ville sova vidare när vi kom hem men hon gick snällt och la sig i bädden efter att hon hälsat på de andra hundarna. Men när husse steg upp var det full fart som gällde hon hade ju trots allt sovit x-antal timmar.
Jag tog mig ur sängen vid 11-tiden med en känsla som kan liknas vid att vara bakis, resten av den dagen gick i sakta mak. Idag är jag åter på banan, Leia har tränat lite i kväll och Viktor har gått ett spår som han fixade galant.

Ha en bra vecka
//C

Kommentarer
Postat av: Catarina

Vilken resa, det måste vi göra om men jag föredrar nog ett lite större hotellrum.

2009-07-24 @ 22:14:55
Postat av: jessica

Tjo! Försökte ringa dig tidigare, men du va väl upptagen. Ska vi ta och lägga spår imorn om det nu inte är storm? :)

2009-07-25 @ 14:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0