HOPPSAN......

I min iver att få se botten på tvättkorgen så kom det med en sak som inte bör tvättas, ett st USB-minne som tillhör min man. Kläder som ligger på tvättkorgen betyder att dom ska tvättas men fick inte plats i korgen eller?. Nu hänger detta minne på tork, hoppas att det som finns där är kvar, han har inte tordas kolla ännu. Annat som har hänt i helgen är att vi var på utställning i Piteå igår, bra tillfälle att träna för Leia. Vädret var kanske inte det bästa det bjöds på regn, hagel blåst och lite sol. Leia tycker fortfarande att det är otäckt med andra hundar hon gömmer sig gärna mellan fötterna på mig eller Viktor.
Spårkursen börjar lida mot sitt slut, bara idag och nästa måndag kvar, sen får vi träna på egen hand men det ska nog åxå gå bra. Ska försöka att fota lite i kväll, så alla som vet vad Viktor har gjort med saker han ska apportera får se att han faktiskt kan bära med sig fynden från skogen.
På agendan för idag är det Leia som ska träna på att stå samt tvätta av  sig( hon har rullat på våran ny sådda gräsmatta)
gräsmattan ska vattnas, Viktor ska få klona fixade samt fönstrena ska putsas, dom blev något skitiga när plattläggarna var här och stökade på. Sen är det nog bara att packa sig iväg till skogen.

Ha en bra dag
//C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0