Oj,

Det var ett tag sedan det skrevs på denna blogg, här har det tränats hela veckan. Viktor har börjat att hyssa på våra promenader. Han har bara varit tvungen att kolla in två lockande komposthögar efter vägen så vi har tränat x-tra på vart man ska gå.( Var tillsisst tvungen att använda skrammelpåsen)
Idag hade vi "uppkörning" för att se om han kom ihåg vart man ska gå eller om det bara var lära för stunden. Han har koll på vart man ska gå vart man inte får gå.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Var till vet med Fanny för ett tag sedan pga att hon har klåda och tappat så mycket päls. första beskedet efter Rtg och blodprov var att hon är väldigt sjuk och att klådan inte gick att behandla med kortson pga hennes dåliga njurvärde, blev ombedd att köpa en påse foder för allergiska hundar och gå hem och fatta ett beslut ang hennes liv. Jag tyckte inte diagnosen stämde överrens med hur hon uppförde sig( visst hon är trött men svansen vickar och hon äter för det mesta) så jag ringer en annan vet som tyckte jag skulle lämna in ett urinprov från henne och att vi utgår från det. Så nu står hon på en långkur PC, klådan har blivit mycket bättre men pälsen hon har tappat förblir hon utan, det bli att köpa en tröja till henne men det är inte säkert att hon går ut i den.

Nu är det dax att mata dom på 4 ben och dom på 2 ben.

Ps Fick nyss ett mycket trevligt SMS
//C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0