Igår gick....

Viktor ett viltspår, det var andra viltspåret för hans del och det gick över förväntan. Det var spännande och han blev lite tveksam på ett ställe, men med lite stöttning så spårade han upp den skadade älgen(klöven) och bar stålt den till bilen, han försökte ta med klöven in i bilen men där blev det stopp. Det ska bli kul å se hur han gör på Torsdag om han blir tveksam eller minns det roliga i slutet på spåret. Det var en trött hund som jag hade med mig hem, han hade sett fram mot att få gå och sova. Men inte det här var välkomstkommiten beredd och ville ha lite bus innan sängdax och snäll som han är så ställde han upp.    Medan vi var och roade oss i skogen så var J och Aina här hemma med yrvädret Leia, hon
hade fullt ös så A ina var tvungen att markera två gånger vilket Leia aldrig har varit med om så hon tjöt och sprang iväg.
Viktor har än  så länge inte tillrättavisat henne. Hon är en tuff och nyfiken tjej som har lätt för att lära.

Eftersom det blev en ganska sen kväll igår så fick vi lite sovmorgon i morse(07.00) helt ok för mig att stiga upp då, det är iallafall 2 timmar lägre. Idag är planen att fara till skogen så de stora får springa lite, vi får söka upp en plats i solen där det inte blåser så mycket där vi andra kan sitta och mysa en stund. Sedan blir det att införskaffa en ny skurmopp(har nött ut den gamla).

Ha en bra dag
//C

Kommentarer
Postat av: lotta

Ha ha kl 7.00 ,det är ju sov morron...

De e bra Leia håller i gång er :),hoppas du fick alla bilderna...

Visst är det roligt att spåra ? Jag gissar att du kommer att anmäla till prov snart ?!



ha det bra



Kramar Lotta o mamma Maja

2009-05-26 @ 22:10:55
URL: http://www.kageangens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0