När det ..........

regnar som det har gjort idag har vi ägnat oss åt aktiviteter inomhus, först blev det lite rensning av lådor ( inte en dag för tidigt) med god hjälp av hundarna som fyndade nya saker att leka med. När det var gjort fick Leia titta lite närmare på kanin dummy och fågelvinge, hon uppskatte de två nya leksakerna. Kaninen var hon inte så villig att dela med sig i början utan sprang med hög svans till bädden för att gnaga på, däremot vingen kom hon springandes med för att visa vad hon hitta på golvet. Så min förhoppning är att hon ska bli duktig på att apportera, tyvärr så är inte Viktor så jätte taggad på det men vem vet han kanske ser och lär av Leia. Han tog ju klöven i Måndags.

Man ska ju inte jämföra individer med varandra men ibland är det svårt att låta bli, Viktor rullade sig över fågelvingen första gången han fick en Leia plockar upp den på en gång. Det ska bli kul att se vad hon gör med en fågel. Tyvärr blev det inga bilder men vi ska göra det fler gånger och ha en fotograf med oss.

Viktor kommer att få ägna sig åt viltspår i sommar och kanske det går så bra att vi testar ett anlagsprov till hösten. Imorgon är det dax för Viktor att spåra igen, hoppas att det inte regnar på oss fast det är bra för spåret men det är inte kul att klafsa omkring i vätan.
Har varit och införskaffat ett nytt regntäcke till Viktor hans gamla såg ut som en hakklapp på han, det täcket jag ville ha var slut i hans storlek, fick köpa ett som jag inte är så nöjd med men det får duga just nu.

Det var allt för idag, ha det
//C


Kommentarer
Postat av: lotta

Vad roligt att läsa din blogg,Leias mamma (Maja) är en spontan apportör,hon bär allt och blir aldrig less.Hon har sånt fint grepp då hon hämtar dummis,och fågel.Jag ska träna vatten apportering i helgen med henne det ska bli jätte skoj.Sedan hoppas jag att vi hinner med lite fält träning också.



Kramar från oss i Kåge

2009-05-27 @ 20:18:03
URL: http://www.kageangens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0